Elektryczny podgrzewacz gastronomiczny przeznaczony do utrzymywania właściwej temperatury gotowych dań i potraw przystosowany do pojemników GN1/1. Urządzenie posiada obudowę z wytrzymałego tworzywa sztucznego oraz pojemnik i pokrywę ze stali nierdzewnej.
Podgrzewacz posiada nogi i rączki za stali nierdzewnej. Podgrzewacz stanowi niezbędne wyposażenie każdego bufetu i cateringu.
Cechy podgrzewacza:
- obudowa z tworzywa sztucznego
- pojemnik i pokrywa ze stali nierdzewnej
- pojemność: 1xGN1/1 – gł. 100 mm
- 5-stopniowa regulacja temperatury (od 0 do 90°C)
- nogi i rączki za stali nierdzewnej
- W zestawie 1 pojemnik nierdzewny GN1/1 – gł. 100 mm.
Dane techniczne:
- Wymiary [cm]: 64,5x35x32
- Wykonanie: stal nierdzewna
- Moc [W]: 900
- Zasilanie [V]: 230