Łopata do pizzy - Ø20 cm - uchwyt: 120 cm - stal aluminiowana
Długość rączki: 120 cm
Płyta łopaty: Ø20 cm
Stal aluminiowana
Waga: 0,8000 kg
Wytrzymała
Dane techniczne
Kształt Okrągły
Kluczowe informacje
- Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości 120 cm
- Trwałość – zapewnia wyważona i stabilna konstrukcja ze stali aluminiowanej
- Higiena – łatwe utrzymaniu czystości za sprawą gładkiej powierzchni
- Prosta obsługa – duża i bardzo cienka płyta łopaty idealnie ślizga się pod pizzą, Ø20 cm
- Lekkość – o wadze zaledwie 0,8000 kg
Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnej kuchni
Łopata do pizzy od Gi.Metal została zaprojektowana specjalnie do użytku profesjonalnego w obiektach gastronomicznych. Sprawdzi się w takich miejscach jak duże kuchnie, restauracje, pizzerie, bary z przekąskami i piekarnie. Idealnie nadaje się jednak również do użytku prywatnego podczas grilla lub uroczystości rodzinnych.
Długa i lekka: szufla do pizzy z linii gastronomicznej Gi.Metal
Dzięki długości uchwytu 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wkładania gorącego chleba lub pieca do pizzy. Na cienkiej płycie łopaty o wymiarach Ø20 cm możesz nie tylko bezpiecznie przygotować pizzę, ale także niezwykle szybko. Szuflę do pizzy wykonano ze stali aluminiowanej, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę operacyjną do pizzy zawsze łatwo się trzyma.