Łopata do pizzy - Ø20 cm - perforowana - uchwyt
Płyta łopaty: Ø20 cm
Stal nierdzewna
Waga: 0,7000 kg
Perforowana płyta
Dane techniczne
Kształt Okrągły
- Łopata do pizzy I-20F/120
Kluczowe informacje
- Bezpieczeństwo – dzięki uchwytowi o długości {{handle_length_cm}} cm
- Trwałość – zapewnia wyważona i stabilna konstrukcja ze stali nierdzewnej
- Higiena – łatwe utrzymaniu czystości za sprawą gładkiej powierzchni
- Prosta obsługa – duża i bardzo cienka płyta łopaty idealnie ślizga się pod pizzą, Ø20 cm
- Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki z dna i sprawia, że pizza mniej klei się do łopaty
Profesjonalna łopata do pizzy dla restauracji, pizzerii, piekarni lub własnej kuchni
Łopata do pizzy od Gi.Metal została zaprojektowana specjalnie do użytku profesjonalnego w obiektach gastronomicznych. Sprawdzi się w takich miejscach jak duże kuchnie, restauracje, pizzerie, bary z przekąskami i piekarnie. Idealnie nadaje się jednak również do użytku prywatnego podczas grilla lub uroczystości rodzinnych.
Długa i lekka: szufla do pizzy z linii gastronomicznej Gi.Metal
Dzięki długości uchwytu {{handle_length_cm}} cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze i niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy z pieca. Na cienkiej perforowanej płycie łopaty o wymiarach Ø20 cm możesz nie tylko bezpiecznie przygotować pizzę, ale także niezwykle szybko. Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod ciastem, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki z podstawy i sprawia, że pizza jest mniej lepka do łyżki.
Szuflę do pizzy wykonano ze stali nierdzewnej, dzięki czemu jest bardzo łatwa w czyszczeniu i wyjątkowo trwała. Niewielka waga i mocny uchwyt sprawiają, że praktyczną łopatę operacyjną do pizzy zawsze łatwo się trzyma.