Szczotka do pieca do pizzy - szczotka 20 x 6 x 4,6 cm - uchwyt ze stali nierdzewnej 120 cm
Długość rączki: 120 cm
Szczotka: 20 x 6 x 4,6 cm
Materiał uchwytu: stal nierdzewna
Materiał szczotki: mosiądz
Materiał głowicy: drewno
Dane techniczne
Materiał Stal nierdzewna i polimer (rękojeść), mosiądz (włosie), drewno (głowica)
- Szczotka do pieca do pizzy
Kluczowe informacje
- Czystość – duża głowica szczotki 20 x 6 x 4,6 cm skutecznie czyści duże powierzchnie aż do samych rogów
- Optymalny zasięg – wykonana ze stali nierdzewnej rączka o długości 120 cm dociera również do najdalszych zakątków
- Skuteczność – wysokiej jakości druciane włosie z mosiądzu dokładnie czyści dno pieca
- Izolacja – rękojeść i końcówkę uchwytu zrobiono z polimeru zabezpieczającego przed wysoką temperaturą
- Praktyczność – odpowiednia do codziennego użytku
Szczotka do pieca do pizzy zapewnia olśniewające rezultaty
Sos pomidorowy, polewy, ser lub mąka, jeśli nie są regularnie usuwane pozostawiają trwałe ślady w piecu do pizzy. Aby je skutecznie wyczyścić, użyj szczotki do pieca do pizzy marki Gi.Metal. Jej kształt jest optymalnie dopasowany do konstrukcji pieca do pizzy. Ma długi uchwyt oraz wysokiej jakości szczotkę. Za pomocą drucianego włosia można bez trudu usunąć najróżniejsze resztki jedzenia. Aby komora pieca zabłysła czystością, a oczy Twoich klientów olśniła kolejna apetyczna pizza – użyj szczotki do pieca od Gi.Metal!
Uniwersalna szczotka do pieca zapewnia dokładne czyszczenie
Za pomocą szczotki możesz szybko i skutecznie wyczyścić komorę swojego pieca do pizzy. Dzięki uchwytowi o długości 120 cm dotrzesz do głębszych miejsc i będziesz optymalnie manewrować głowicą szczotki. Uchwyt ze stali nierdzewnej wyposażono w osłonę termiczną wykonaną z polimeru, co zapewnia bezpieczną obsługę. Głowicę szczotki o wymiarach 20 x 6 x 4,6 cm zrobiono z drewna oraz wysokiej jakości mosiężnego włosia, które dokładnie usuwa zabrudzenia z piekarnika.