Łopata do pizzy - 32 x 32 cm - perforowana - uchwyt 120 cm - aluminium (anodowane)
Długość rączki: 120 cm
Głowica łopaty: 32 x 32 cm
Aluminium (anodowane)
Waga: 0,7000 kg
Perforacja
Dane techniczne
Kształt Prostokątny
- Łopatka do pizzy
Kluczowe informacje
- Bezpieczeństwo – za sprawą uchwytu o długości 120 cm
- Trwałość – dzięki wyważonej konstrukcji i wykonaniu z wytrzymałego aluminium
- Higiena – łatwa do utrzymania w czystości za sprawą gładkiej powierzchni
- Wygodna obsługa – bardzo cienka i duża głowica (32 x 32 cm) idealna do pizzy
- Profesjonalizm – perforacja zapobiega gromadzeniu się powietrza pod pizzą, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że ciasto się mniej klei
Profesjonalna łopata do pizzy świetna do restauracji, piekarni, pizzerii i domu
Łopata do pizzy marki Gi.Metal została opracowana specjalnie do użytku profesjonalnego w obiektach gastronomicznych, takich jak duże kuchnie, restauracje, pizzerie, bary z przekąskami i piekarnie. Idealnie nadaje się jednak również do użytku prywatnego. Sprawdzi się podczas grilla lub uroczystości rodzinnych.
Łopata do pizzy z asortymentu cateringowego Gi.Metal
Dzięki uchwytowi o długości 120 cm łopata do pizzy jest łatwa w obsłudze. Niezawodnie chroni przed poparzeniem podczas wyjmowania gorącego chleba lub pizzy z pieca. Przebiega to szybko i łatwo dzięki cienkiej głowicy (32 x 32 cm). Perforacja minimalizuje gromadzenie się powietrza pod pizzą, ułatwia usuwanie nadmiaru mąki i sprawia, że ciasto się mniej klei.
Akcesorium do pizzy jest wykonane z anodowanego aluminium, dzięki czemu jest bardzo wygodne w czyszczeniu i wyjątkowo trwałe. Dzięki niewielkiej wadze i mocnemu uchwytowi praktyczna łopatka do pizzy jest bardzo poręczna.